Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zoekt een (senior) Adviseur Sociaal Economische Analyse voor Chemische stoffen. Solliciteren kan tot 3 juni 2019. Zie https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/senior-adviseur-sociaal-economische-analyse-voor-chemische-stoffen-RIVM-2019-0091


De Universiteit Leiden heeft een vacature voor een 'Lecturer in the field of Environmental Economics within a Liberal Arts and Science Program' (0,5 - 0,60 fte). Solliciteren kan tot 21 mei 2019. Zie https://www.universiteitleiden.nl/vacatures/2019/q2/19-223-lecturer-docent-in-the-field-of-environmental-economics-las.


Het Planbureau voor de Leefomgeving heeft twee milieueconomische vacatures. De eerste betreft een vacature voor een Secretaris werkprogramma Monitoring en Sturing Circulaire Economie. De tweede betreft een vacature voor een Onderzoeker circulaire economie. Solliciteren kan tot 17 mei 2019.


De Universiteit Hasselt, faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen is op zoek naar een doctoraatsstudent Milieueconomie voor de Waardering van Ecosysteemdiensten. Binnen een interdisciplinair onderzoeksproject zal de taak eruit bestaan om te beoordelen hoe biochar, een bodemverbeteraar geproduceerd door pyrolyse van biomassa, impact heeft op ecosysteemdiensten (zoals biodiversiteit, gewasproductiviteit, koolstofsequestratie, waterzuivering), meer specifiek op marginale bodems, en om de verandering van deze diensten te waarderen in monetaire termen. Meer info en solliciteren (tot 31 mei 2019) via https://www.uhasselt.be/vacatures.Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat