Het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) heeft een vacature voor een promovendus die onderzoek zal doen naar de economische aspecten van verzekeringsarrangementen voor risico's van klimaatverandering. Solliciteren kan tot 21 september 2017. Zie https://www.vu.nl/nl/werken-bij-de-vu/vacatures/2017/17248PhDpositionEconomicAssessmentOfInsuranceArrangementsForClimateChangeRisks.aspx.


De Faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen, vakgroep Economie, onderzoeksgroep Milieueconomie van de Universiteit Hasselt zoekt een doctor-assistent milieueconomie. Solliciteren kan tot 18 september 2017. Zie http://www.uhasselt.be/vacatures_detail?taal=01&vacid=1312.


Bij de Universiteit van Lund (Zweden) is een vacature voor een Associate Senior University Lecturer in Ecological-Economic Modelling. Solliciteren kan tot 14 september 2017. Zie https://lu.mynetworkglobal.com/en/what:job/jobID:156455/type:job/where:4/apply:1.


Het Institute for European Environmental Policy (IEEP) heeft bij zijn vestiging in Brussel een vacature voor een Senior Policy Analyst in het Green Economy Programme. Solliciteren kan tot 11 september 2017. Zie https://ieep.eu/news/vacancy-senior-policy-analyst-in-green-economy-programme.


De Friese Milieufederatie heeft een vacature voor een Trekker Circulaire Economie. Zie http://www.natuurenmilieufederaties.nl/nieuws/de-friese-milieu-federatie-fmf-zoekt-per-direct-een-trekker-op-het-terrein-van-circulaire-economie-voor-36-uur-per-week/.


 

Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat