Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

Aan de KU Leuven zijn vijf PhD-posities beschikbaar in het kader van het ERC-project 'PolyCarbon' (Polycentric Carbon Pricing Governance: Cooperation, Contestation and Connectivity). Solliciteren kan tot 30 april 2020. Zie https://soc.kuleuven.be/lines/sustainable-futures-research-group/news/join-the-polycarbon-team.


Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam is een vacature voor een PhD-student op het onderwerp '‘Socio-economic evaluation of the impacts of chemicals on natural capital and ecosystem services’. Kandidaten mogen in de afgelopen drie jaar niet in Nederland gewoond, gewerkt of gestudeerd hebben. Solliciteren kan tot 8 april 2020. Zie https://www.academictransfer.com/nl/290145/early-stage-researcher-phd-student-position-on-socio-economic-evaluation-of-the-impacts-of-chemicals-on-natural-capital-and-ecosystem-services/.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat