Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

Het Agri-Food and Biosciences Institute Northern Ireland in Belfast heeft een vacature voor een senior-milieueconoom. Solliciteren kan tot 3 mei 2019. Zie https://irecruit-ext.hrconnect.nigov.net/jobs/vacancies-details.aspx?ID=09c56dcc-0d21-47a7-8c9d-3a6b42a4f1c5.


Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) is een vacature voor een gepromoveerde econoom die als assistant professor op een 'tenure track' positie zowel onderzoeks- als onderwijstaken krijgt. Solliciteren kan tot 24 april 2019. Meer informatie is hier te vinden.


Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) is een vacature voor een econoom met kwantitatieve vaardigheden die als PhD-kandidaat onderzoek gaat doen op het gebied van energiegedrag van huishoudens. Solliciteren kan tot 5 mei 2019. Meer informatie is hier te vinden.

 

Het Institute for Ecological Economics aan de Wirtschaftsuniversität Wien heeft een vacature voor een postdoctoraal onderzoeker die in het kader van het CASCADES project onderzoek gaat doen op het gebied van de financiële risico's van klimaatverandering. Solliciteren kan tot 2 mei 2019. Zie https://www.wu.ac.at/en/careers/careers-at-wu/current-job-openings/.


Aan de Universiteit van Stirling (Schotland) is een vacature voor een postdoctoraal onderzoeker die gaat werken aan het project “The Economics of Marine Plastic Pollution: What are the Benefits of International Cooperation?”. Solliciteren kan tot 2 mei 2019. Meer informatie is hier te vinden.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat