Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.Het Finse milieuinstituut SYKE heeft een vacature voor een (senior) wetenschapper op het gebied van circulaire businessmodellen. Solliciteren kan tot 28 februari 2019. Zie https://www.valtiolle.fi/en-US/Vacancy?id=35-8-2019.


Aan de Universiteit van Osnabrück is een vacature voor een milieueconomisch junior-onderzoeker, die gaat werken op het thema 'Sustainable consumption decisions in the context of telecoupling'. Solliciteren kan tot 17 februari 2019. Zie https://www.uni-osnabrueck.de/universitaet/stellenangebote/stellenangebote_detail/12_iusf_jun_researcher.html.


Eunomia Research & Consulting in Bristol heeft een vacature voor een econoom. Solliciteren kan tot 14 februari 2019. Zie https://www.endsjobsearch.co.uk/job/351856/economist/?TrackID=33090#sc=widget&me=referral&cm=33090.


De Universiteit Twente heeft een vacature voor een PhD-positie in het kader van het ERC-project 'Scaling up behavior and autonomous adaptation for macro models of climate change damage assessment (SCALAR)'. Zie https://www.utwente.nl/en/organization/careers/vacancy/!/639568/phd-position-on-regional-economic-spatial-agent-based-models.


Bij het RFF-CMCC European Institute on Economics and the Environment (EIEE) in Milaan zijn verschillende vacatures op het gebied van 'integrated assessment modeling' en de 'low carbon economy'. Zie https://www.eiee.org/several-job-openings-in-integrated-assessment-modeling-and-the-low-carbon-economy-milan-italy/.


Het Future Oceans Lab van de Universiteit van Vigo (Spanje) heeft een vacature voor een postdoc met een kwantitatieve milieueconomsche achtergrond. Zie https://futureoceanslab.org/2018/10/31/new-postdoctoral-position-on-econometrics-quantitative-social-ecological-science-in-clock/.


 

Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat