Het Institute for European Environmental Policy (IEEP) heeft bij zijn vestiging in Brussel een vacature voor een Senior Policy Analyst in het Green Economy Programme. Solliciteren kan tot 11 september 2017. Zie https://ieep.eu/news/vacancy-senior-policy-analyst-in-green-economy-programme.


De Universiteit van Exeter heeft een vacature voor een Postdoctoral Impact Associate/ Fellow in Environmental Economics, die zal gaan werken in het SWEEP project (South West Partnership for Environment and Economic Prosperity). Solliciteren kan tot 7 augustus 2017. Zie https://jobs.exeter.ac.uk/hrpr_webrecruitment/wrd/run/ETREC107GF.open?VACANCY_ID=939695J3bl&WVID=3817591jNg&LANG=USA.


Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken (IVM) van de Vrije Universiteit Amsterdam is een vacature voor een PhD-student voor het onderzoeksproject ‘Natural disaster insurance and risk modelling’. Solliciteren kan tot 27 juli 2017. Zie http://www.ivm.vu.nl/en/people-new/vacancies/index.aspx.


De Friese Milieufederatie heeft een vacature voor een Trekker Circulaire Economie. Zie http://www.natuurenmilieufederaties.nl/nieuws/de-friese-milieu-federatie-fmf-zoekt-per-direct-een-trekker-op-het-terrein-van-circulaire-economie-voor-36-uur-per-week/.


De  onderzoeksgroep Milieueconomie van de Universiteit Hasselt zoekt een doctor-assistent milieueconomie. Solliciteren kan tot 1 augustus 2017. Zie http://www.uhasselt.be/vacatures_detail?taal=01&vacid=1312.


The James Hutton Institute (Aberdeen, UK) heeft een vacature voor een onderzoeker op het gebied van Natural Capital Accounting. Solliciteren kan tot 8 augustus 2017. Zie https://www.cloudonlinerecruitment.co.uk/jameshutton/VacancyDetails.aspx?FromSearch=True&MenuID=xCxyEjU3b9E=&VacancyID=87.


 

Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat