Het Copernicus Institute of Sustainable Development aan de Universiteit Utrecht heeft 11 'tenure-track' posities vacant voor het onderwijs in het Bachelor’s programma 'Global Sustainability Science'. Het gaat ondermeer om de studierichtingen 'Energy & Resources' (2.0 fte) en 'Sustainable Business & Innovation (3.0 fte). Solliciteren kan tot 15 januari 2018. Meer informatie is hier te vinden.


De Universiteit van Gotenburg heeft een vacature voor een milieueconomisch onderzoeker die gaat werken in het programma 'Policy Instruments for Sustainable Management of Oceans and Marine Resources'.  Solliciteren kan tot 18 december 2017. Meer informatie is hier te vinden.


Bij de Fondazione Eni Enrico Mattei (FEEM) in Milaan is een vacature voor een (gepromoveerd) onderzoeker die gaat werken op het grensgebied van klimaateconomie en integrated assessment modelling. Zie http://www.feem.it/en/careers/.


Het Potsdam Institut für Klimafolgenforschung heeft verscheidene vacatures voor economisch onderzoekers (PhDs en postdocs). Zie hier en hier.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat