Bij het Potsdam Institut f├╝r Klimafolgenforschung (PIK) zijn vacatures voor een PostDoc en een PhD, die gaan werken aan het economisch modelleren van de mitigatie van klimaatverandering en aan het analyseren van de effecten van klimaatverandering op economische groei. Solliciteren kan tot 6 mei 2018.

 

Hogeschool van Hall Larenstein in Velp heeft een vacature voor een docent omgevingseconomie/ecosysteemdiensten. Solliciteren kan tot 6 mei 2018. Zie https://www.werkenbijhogescholen.nl/vacatures/docent-omgevingseconomie-voor-08-fte-in-velp-gld/.


Aan de Universiteit van St Andrews (Schotland) is een vacature voor een professor/reader in de milieueconomie. Solliciteren kan tot 4 mei 2018. Zie https://www.vacancies.st-andrews.ac.uk/Vacancies/W/2756/0/180405/889/professor-or-reader-in-environmental-economics-ac2062sb.


De Universiteit van Hasselt heeft een vacature voor een docent (tenure track) Milieueconomie. Solliciteren kan tot 15 mei 2018. Zie https://www.uhasselt.be/vacatures_detail?taal=01&vacid=1449.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat