Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

Introductie

De Nieuwsbrief Milieu & Economie is een laagdrempelig, informerend, attenderend, Nederlandstalig platform voor actueel milieueconomisch onderzoek en milieueconomische ontwikkelingen in het beleid – publiek en privaat. Ook bijdragen over belangrijke beleidsadviezen worden opgenomen.

De Nieuwsbrief bestaat sinds 1986. Tegenwoordig verschijnen de artikelen op deze website. Vijf maal per jaar wordt de Nieuwsbrief per e-mail verstuurd naar degenen die zich daarvoor aangemeld hebben. Momenteel bevat het abonneebestand ruim 500 e-mailadressen. De lezers van de Nieuwsbrief zijn werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties. Het gaat zowel om economen als om niet-economen met milieueconomische belangstelling. Wilt u de Nieuwsbrief ook ontvangen? Meld u dan aan via het menu in de rechterkolom!

Kennis van de OECD, onmisbaar voor beslissers in de Nederlandse milieu sector

Nieuwe nieuwsbrief van de Permanente Vertegenwoordiging bij de OESO over milieu en biodiversiteit: Zegt het voort en meld je aan!

De OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) werkt wereldwijd aan allerlei relevante opgaven op het gebied van milieueconomie. Om hier meer bekendheid aan te geven hebben medewerkers van de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de OESO, en van de ministeries van LNV en I&W die betrokken zijn bij de OESO werkgroep Biodiversiteit, Water en Ecosystemen begin dit jaar het initiatief genomen om een nieuwsbrief uit te brengen. De eerste editie is in februari verstuurd naar een relatief beperkte groep mensen waarvan verwacht werd dat die interesse zou kunnen hebben. Maar wellicht hebben ook lezers van de Nieuwsbrief Milieu en Economie, u dus, ook interesse om 3-4 keer per jaar op de hoogte te worden gehouden van wat voor interessant en relevant werk er bij de OECD gebeurt op het gebied van milieu, biodiversiteit en economie. Als dat zo is, meldt u zich dan aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


 

Aanmelden nieuwsbriefOntvang HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Redactieadres

J.F. (Jan) Brusselaers
Instituut voor Milieuvraagstukken (IVM)
Vrije Universiteit
De Boelelaan 1087
1081 HV Amsterdam

 
 

Wie zijn er op bezoek?

We hebben 136 gasten en geen leden online

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat