Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

 

De Nieuwsbrief Milieu en Economie is op zoek naar iemand die de redactie wil komen versterken. Het gaat om een onbetaalde functie, die wel veel voldoening geeft en de gelegenheid om je milieueconomische netwerk in het Nederlandse taalgebied te versterken en uit te breiden. De redactie vergadert vijf keer per jaar, meestal in Utrecht of online. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) zijn twee vacatures voor assistant professors op het gebied van respectievelijk milieueconomie en energie-economie. Solliciteren kan tot 29 september 2021. Zie https://werkenbij.vu.nl/ad/tt-assistant-professor-in-environmental-economics/ajjnrj en https://werkenbij.vu.nl/ad/tt-assistant-professor-in-energy-economics/x8l0k2.


 

Trinomics BV heeft een vacature voor een senior milieueconoom. Solliciteren kan tot 17 september 2021. Zie http://trinomics.eu/wp-content/uploads/2021/08/ENV-001-Vacancy-Senior-Environmental-Economist-1.pdf.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat