Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.

Bij het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) is een PhD-plaats beschikbaar op het onderwerp 'Economic Assessment of Climate Change Risks for the Financial Sector'. Solliciteren kan tot 31 juli 2021. Zie https://werkenbij.vu.nl/ad/phd-position-economic-assessment/x60vdl.


De Nieuwsbrief Milieu en Economie is op zoek naar iemand die de redactie wil komen versterken. Het gaat om een onbetaalde functie, die wel veel voldoening geeft en de gelegenheid om je milieueconomische netwerk in het Nederlandse taalgebied te versterken en uit te breiden. De redactie vergadert vijf keer per jaar, meestal in Utrecht of online. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Bij de Universiteit Antwerpen is een vacature voor een doctoraatsbursaal milieueconomie voor het project Finance and Economics of Nature-Based Solutions. Solliciteren kan tot 29 juli 2021; zie https://www.uantwerpen.be/nl/jobs/vacatures/ap/?q=1688&descr=Doctoraatsbursaal-milieueconomie. Ook zijn er bij de Universiteit Antwerpen twee vacatures voor doctoraatsbursalen energie-economie / milieueconomie, die onderzoek gaan doen naar flexibiliteitsdiensten (zoals het slim opladen van elektrische voertuigen), geleverd door individuen of energiegemeenschappen door gebruik te maken van discrete keuze-experimenten. Voor deze vacatures is de sollicitatiedeadline 2 september 2021; zie https://www.uantwerpen.be/nl/jobs/vacatures/ap/?q=1752&descr=Twee-doctoraatsbursalen-energie-economie/milieueconomie.

 


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat